Call Beter Gezond - Zo fit en betrokken mogelijk leven met een chronische ziekte

15-06-2017 11:22

De Samenwerkende GezondheidsFondsen en de Topsector Life Sciences & Health stellen 3 miljoen euro beschikbaar. Zij doen dit voor maximaal 50% cofinanciering van onderzoek dat leidt tot innovatieve oplossingen om chronisch zieken zo fit en betrokken mogelijk te laten leven. Heeft u een mooie, patiëntgerichte oplossing voor ogen waar u onderzoek naar wilt doen? Ontbreekt het u aan de middelen en partners om die te realiseren? Dien dan uw aanvraag in.

Video

In twee rondes worden één of enkele initiatieven gekozen die echt gaan bijdragen aan het zo fit en betrokken mogelijk leven met een chronische ziekte. In deze eerste ronde wordt gevraagd om uw oplossing te presenteren in een video van maximaal twee minuten. Geef daarbij aan welk onderzoek en welke allianties nodig zijn om deze oplossing te kunnen realiseren.

Voor wie?

U kunt indienen als onderzoeksinstelling, bedrijf of organisatie (dus als rechtspersoon). Individuen kunnen niet indienen. Voor de inzet van de beschikbare € 3 miljoen PPS-toeslag voor Onderzoek en Innovatie moeten in het onderzoeksproject in ieder geval twee of meerdere onderzoeksinstellingen (universiteiten, universitaire ziekenhuizen, hogescholen, TO2-instituten) samenwerken met minimaal twee of meerdere bedrijven.

Meer informatie?

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op de website van SGF.
 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over subsidies, zorg en onderzoek naar astma, COPD en andere longziekten.