Nieuwe deadlines subsidieaanvragen bekend

11-05-2020 03:51

De ontstane situatie na de uitbraak van het coronavirus heeft invloed op het proces rondom subsidieaanvragen van het Longfonds. Daarom heeft het Longfonds eerder de deadlines voor het indienen van de onderzoeksaanvragen uitgesteld met twee maanden. De nieuwe deadlines zijn nu bekend.

De nieuwe deadlines voor het indienen van de onderzoeksaanvragen zijn als volgt:

  • 3 juni 2020 vóór 12:00 voor de Consortiumsubsidies (uitgewerkte voorstellen)
  • 8 juni 2020 vóór 12:00u voor de Junior Investigator subsidies (vooraanmeldingen)
  • 29 juni 2020 vóór 12:00u voor de Dirkje Postma Talent Award

Eerder heeft het Longfonds ook de indieningstermijn van voortgangs- en eindverslagen in de periode van maart tot en met juni met twee maanden verlengd. Vanaf juni wordt de gebruikelijke planning weer gevolgd.

Verdere informatie - inclusief het tijdspad over de rondes - staat op de research-site. Wanneer het indienen van de voortgangs- en eindverslagen volgens de gebruikelijke planning niet mogelijk is vanwege de corona uitbraak, kan dit aangegeven worden via research@longfonds.nl of telefonisch. Ook andere vragen over de procedure en tijdspaden kunnen hier gesteld worden.

We wensen iedereen nogmaals veel gezondheid en sterkte toe in deze tijd, en veel succes alvast bij het indienen van de onderzoeksaanvragen.

< Terug naar overzicht