Sprekers online publieksmiddag bekend

20-05-2021 11:43

De online Publieksmiddag op 18 juni is voor iedereen die geïnteresseerd is in longonderzoek. Deelname is vrijblijvend en geheel kosteloos. Sprekers deze middag zijn Steffi Lemmens-Janssen, fysiotherapeut bij Basalt Revalidatie en Silvan Licher, epidemioloog in het Erasmus MC. Steffi zal een presentatie geven over het belang van bewegen met een longziekte. Silvan geeft een presentatie over comorbiditeit bij mensen met een longziekte.

Aanmelden

Iedereen die op de hoogte wil blijven van spraakmakende ontwikkelingen in het longonderzoek en op een ontspannen manier vanuit huis kennis wil maken met de wetenschappers die hard werken aan doorbraken voor longziekten is welkom. Opgeven voor de online Publieksmiddag op 18 juni kan via dit aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail en vervolgens een link voor deelname. Begin juni ontvangt u het programma.

Over het Dutch Lung Congress

Op 17 en 18 juni organiseert Longfonds, in samenwerking met de NRS en de NVALT het Dutch Lung Congress. Dit congres bouwt voort op het succes van de wetenschappelijke samenwerking binnen de voormalige jaarlijkse longbijeenkomst Longdagen. Het heeft tot doel het longenveld te stimuleren en wetenschappelijke kansen in Nederland te benutten. Het biedt de gelegenheid om iedereen die geïnteresseerd is in longwetenschap bij elkaar te brengen. De bijeenkomst zal geheel online zijn.

< Terug naar overzicht